ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - TOPOSTUDIO

Στην Ελλάδα, πλέον όλοι άρχισαν να ζητάνε ένα καλά στημένο σε SEO website αλλά και να επενδύουν σε αυτό ξεχνώντας τον συμπληρωματικό παράγοντα που είναι το SEM.

Ενώ το SEO αφορά στην ουσία σε optimization της σελίδας μας και βελτίωση των θέσεων μας στην οργανική αναζήτηση, το SEM χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να δημιουργήσει στοχευμένο πελατολόγιο που θα επισκεφθεί τον ιστότοπό μας αλλά και να βελτιώσει το brand μας. Το Search Engine Marketing είναι ένας πολύ πιο ευρύς όρος από το SEO και συμπεριλαμβάνει στην ουσία όλες τις κινήσεις έρευνας, πληρωμένης ή μη, καταχώρησης και τοποθέτησης της ιστοσελίδας σε μηχανές αναζητήσεις ή καταλόγους ή ιστοσελίδες συγγενικού ενδιαφέροντος που θα βελτιώσουν την παρουσία μας, την επισκεψιμότητα αλλά και την κατάταξη της ιστοσελίδας μας. Eίναι σχεδιασμένο να αυξήσει την ορατότητα μας στις μηχανές αναζήτησης, είτε με οργανικά αποτελέσματα, είτε με πληρωμένες καμπάνιες όπως το adwords.

Το SEO και το SEM είναι συμπληρωματικές υπηρεσίες. Για να επιτύχουμε μία καλή διαδικτυακή παρουσία, χρειάζεται μία συνολική μακροπρόθεσμη προσπάθεια και υπομονή. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καθαρά εμπορικό website, είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε.

Επικοινωνείστε μαζί μας...
 Ιωάννης Αντωνάτος - tel. (+30) 6906.064937

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Your Name


Your Message*